Kaip parduoti dar daugiau prekių? – El. Parduotuvės kūrimas. Mums svarbiausia laikytis sutartų terminų ir paslaugų kokybės. Kaip parduoti dar daugiau prekių? – El. Parduotuvės kūrimas. Mums svarbiausia laikytis sutartų terminų ir paslaugų kokybės.

Kaip parduoti dar daugiau prekių?

5 nežinomi faktai apie tai kaip pritraukti daugiau klientų - parduotuviukurimas.lt
  • Facebook

Vėl grįžtame, prie paties svarbiausio ir visada aktualaus, net ir skaitmeniniame pasaulyje klausimo: Kaip parduoti dar daugiau prekių? Blogiausias variantas būtų ieškoti atsakymų internete ir pamačius antraštę: “Duokite man X pinigų ir aš Jums papaskosiu / parodysiu / pamokysiu kaip parduoti.” sumokėti jiems ir tikėtis, kad jie išgelbės Jūsų pardavimus. Dabar aš noriu vėl Jus patikinti, kad ir Jūs patys ir niekam nemokėdami jau dabar galite padaryti dėl pardavimų augimo labai daug ir rezultatų tikrai sulauksite, tad nieko nelaukdami skaitykite toliau.

 

01 Naudokite kuponus

Praktiškai visi didieji parduotuvių tinklai siūlo įsigyti savo nuolaidų kortelę. Taip pat siūlomos skrajutės su, kuriomis taip pat suteikiamos nuolaidos. Ką gi, tai tikrai puikūs būdai kaip savo klientams padovanoti nuolaidas ir siūlyti įsigyti prekių. Turint el., parduotuvę nuolaidos kodą klientams galima pateikti  įvairiais būdais. Pirmas variantas: ryškiai pradiniame el., parduotuvės puslapyje pranešama apie nuolaidos kodą ir su juo suteikiamą nuolaidos dydį. Antras variantas: siunčiant su MailChimp ar MailerLite gražiai paruoštus el., pašto laiškus, kuriuose ir bus visa reikiama informacija.

 

02 Geras vaizdas reiškia viską!

Ką gi, jei nuotrauka padaryta profesionaliai tai iš tiesų šiuo atveju tai reiškia viską.. Įsivaizduokite klientą, kuriam jūsų parduodamos prekės nuotraukos atrodo puikiai, negali pareikšti jokių trūkumų, nes jos vaizdas atrodo tiesiog nepriekaištingai. Tad apie prekę šiuo atveju sudaroma puikios kokybės, švaros ir profesionalumo nuomonė. Pasistenkite visada talpinti, tik kokybiškas nuotraukas.

 

03 Tobulinkite kiekvienos prekės puslapį

Praktiškai svarbiausia ko reikia reikia, kad sulauktumėte didesnių pardavimų reikia, kad Jūsų el., parduotuvė būtų matoma ir randama paieškos sistemose. Tam reikia atkreipti dėmesį į kiekvieną įvedamos prekės smulkmeną:

  • Sukurkite teisingus prekių aprašymus;
  • Rašykite tik gerą prekės SEO URL adresą. Jis sudaromas iš prekės pavadinimo ir jos kodo pvz: prekes_pavadinimas_kodas . Turite naudoti tik mažąsias lotyniškas raides ir tarpus keisti brūkšnelio “_” simboliu;
  • Suveskite kiekvienos prekės Meta antraštę (meta title);
  • Suveskite kiekvienos prekės Meta aprašymą (meta description);
  • Užpildykite kiekvienos pagrindinės kategorijos aprašymą, tai labai svarbu!;
  • Kiekviename aprašyme turite paryškinti tos prekės ar kategorijos raktažodžius.

Kai tik visa tai atliksite, Jūsų tinklapio reitingai paieškos sistemoje iškart šoktelės į viršų. Žinoma reitingų pasikeitimui reikia laiko, bet tai tikrai veiks dėl Jūsų atlikto darbo.

 

04 Patobulinkite kategorijų puslapius

Labai svarbu jei ne kiekvienos kategorijos, tai tada būtinai suvesti informaciją visoms tėvinėms kategorijoms apie jose esančias prekes, apie jų savybes ir panašią informaciją. Tekstas turi būti parašyta iš maždaug 500 žodžių ir jame būtinai reikia pateikti bendrinę informaciją apie prekes ir nurodyti kiekvienos sub kategorijos pavadinimą, kurį Jūs paryškinsite (su bold stiliumi). Tekstas turi būtų parašytas toks, kad jį būtų lengva skaityti ir jis suteiktų pagrindinę informaciją apie kategorijose esančias prekes.

 

05 Pradėkite rašyti Blog’ą!

Žinau, tai tikrai varginantis ir laiko atimantis procesas.. Tačiau pagalvokite apie tai kiek privalumų tai suteiks! Šiuo metu į šią rekomendaciją nenumokite ranka ir pažiūrėkite rimtai. Nes Google sistema Jūsų tinklapį lankys dažniau, paieškos puslapiuose rodys dažniau, o taip pat puslapio reitingas bus žymiai didesnis nei buvo iki Blog’o sukūrimo. Jei visgi niekaip nesiryžtate patys pradėti rašyti, tada tikrai verta samdyti SEO Blog straipsnius rašantį žmogų ir jis visą darbą atliks už Jus.

 

06 Pradėkite naudoti Facebook!

Šiais laikais visi naudoja Facebook. Nuolat talpinkite naujas prekių nuotraukas tai leis dideliam skaičiui žmonių pamatyti Jūsų naujausią produkciją. Pakanka vienam paspausti Like ar parašyti komentarą ir visi jo draugai jau mato Jūsų produktą! O juk to tik ir reikia!

 

07 Reklamuokite savo prekes skelbimų portaluose

Lietuvoje yra keletas labai populiarių prekių pardavimui skirtų svetainių. Tad kodėl gi Jums nepasinaudojus suteikiama galimybe reklamuoti savo prekių ir juose? Siūlau išmėginti www.skelbiu.lt tinklapį, kurį lanko tikrai didelė Lietuvos pirkėju dalis ir Jūsų prekė tikrai sulauks savo lankytojų.

 

08 Parodykite, kad jūs esate „čia”

Sudarykite įspūdį, kad Jūs visada esate pasiekiami ir parduotuvėje šiuo metu yra dirbantis žmogus. Pokalbių programėlė pavyzdžiui Tawk.to leidžia Jums pademonstruoti, kad nuolatos parduotuvėje turite  atsakingą asmenį, kuris galės iš karto atsakyti į jam iškilusį klausimą ar pagelbėti pasirenkant. Visa tai sudaro profesionalios parduotuvės įspūdį. Taip pat užsakovas tikrai pagalvos, kad jo užsakymas bus pradėtas apdoroti greičiau, nei parduotuvėje, kurioje nėra budinčio personalo. Todėl tai ir yra puikus privalumas turėti pokalbių programėlę.

 

09 Įrodykite, kad esate patikimi!

Jei naudojate Paysera mokėjimo būdą, tada tikrai yra verta patalpinti “Patvirtinto pardavėjo kodą”. Jis suteiks galimybę atsirasti šone pranešimui, kuris parodys, kad Jūsų parduotuvė yra patvirtinta ir Jūs esate patikimas mokėjimo būdo naudotojas. Tai tik smulkmena, bet ji maloni nes klientas gauna patvirtinimą, kad Jūs esate patikrintas ir saugus pardavėjas.

Shares
Share This